WAKIL DROPSHIP FINGO FINGO MENJANA PENDAPATAN KOMISEN SEUMUR HIDUP

APA ITU FINGO
Fingo adalah aplikasi membeli-belah online yang mengandungi perkongsian diskaun dan pendapatan. Anda boleh jimat wang berbelanja dengan harga barang yang murah di Fingo sambil menikmati pendapatan sampingan.shopee

KENAPA BARANG DI FINGO MURAH
Di Fingo, barang yang di senaraikan ada terus dari pengilang ke Fingo tanpa melalui orang tengah (Reseller)
dropshipping malaysia

MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN
Sambil berbelanja, Fingo juga menyediakan peluang menjana wang menambahkan pendapatan apabila ahli Fingo naiktaraf kepada prefered shopper.

Platform Fingo "Baby friendly" untuk memulakan perniagaan Dropship, hanya dengan share Link referal melalui media sosial yang telah di sediakan oleh Fingo. Sangat Mudah.

Anda boleh sertai menjadi wakil promoter Fingo dan dibayar komisen RM50 dari setiap ahli baru yang naiktaraf ke prefered shopper. Info preferred shopper

Setiap ahli baru shopper yang anda perkenalkan ke Fingo, anda akan menerima komisen dari setiap barang yang shopper anda beli. Info preferred shopper

FINGO DROPSHIP
Dropship atau Dropshipping adalah penghantaran barang dari Fingo kepada pengguna. Wakil Fingo mendapat wang dalam talian tanpa menjaga stok.

Fingo Apps mencipta sistem pengurusan dropshipping yang mudah digunakan dan trending terkini. Interegasi Apps mengunakan media sosial terkini seperti Telegram Apps, Whatapps, Facebook, Instagram dan lain lain lagi.

10% Komisen Dropshipping Fingo dari setiap barang yang dijual. Komisen dibayar mingguan terus ke bank akaun anda. Bank seperti Maybank2u, Cimb Click, RHB bank, Bank Rakyat, BSN, HSBC melalui FPX online payment.

Komisen ini di bayar seumur hidup dari ahli yang anda bawa ke Fingo. Whatsapp pertanyaan

bank rakyat

KELEBIHAN DROPSHIPPING FINGO
Komisen seumur hidup dari setiap ahli yang dibawa berbelanja di Fingo.
​Fingo Affliate untuk tambah pendapatan.
​Barang harga kilang dan berkualiti.
​Mengunakan media sosial app untuk memudahkan share link, dan memperolehi pelanggan baru.
​Segala pengurusan jual beli diuruskan oleh Fingo
​Komisen di bayar mingguan, terus ke bank anda. Bank pilihan seluruh Malaysia. Daftar fingo.
Tiada bayaran bulan atau tahunan, hanya bayaran seumur hidup RM199 sebagai Fingo preferred Seller. info Preferred seller.

PREFERRED SHOPPER (PS)
Preferred Shopper (PS) : Naik taraf keahlian dari shopper ke Prefered Shopper. Dengan pembelian barangan Prefered Produk Seminima RM199 sebagai modal, anda akan di naik taraf secara automatik ke Prefered shopper seumur hidup. Anda akan menerima Voucher RM204 dari Fingo serta Referal Link untuk perkongsian di media sosial. Anda boleh menjana pendapatan sampingan seperti dibawah. Info bayaran

Menerima komisen Dropship barangan Fingo (komisen dropship sekitar max 10% dari harga barang).

Menerima Komisen Penajaan ahli baru yang naik taraf ke prefered shopper

Kesimpulan, ada menerima barang bernilai RM199 + Free Gift Voucer RM204 + Referral Link memulakan menjana pendapatan.

daftar fingo

MULAKAN BISNIS ONLINE ANDA HARI INI, UNTUK MASA DEPAN

Mulakan Bisnes online anda sendiri. Tak perlu pening kepala dan bersusah payah untuk menyediakan produk dan platform online, FINGO APPS telah sediakan segalanya untuk anda mula berniaga online. Mudah sangat.

bisnis fingo

SISTEM BABY FRIENDLY (SUPER MUDAH)
Tak perlu hadir meeting
Tak perlu simpan stok
Tak perlu Pos barang
Tak perlu pandai cakap
Tak perlu keluar rumah

Asalkan anda pandai copy paste . maka anda boleh menghasilkan pendapatan setiap minggu di fingo terus ke akaun bank anda. bayaran terus ke bank maybank2u, cimbclick, BSN, Bank Rakyat, FPX online payment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *